Stor pik kondom str

stor pik kondom str

De allerfleste mænd køber et standard størrelse kondom i supermarkedet, Hvis omkredsen er større end 13 skal du bruge store kondomer. Hvilken pik størrelse vil en kvinde have? Spørgeren er i tvivl om hans pik er for stor og får råd om det samt om at det er vigtigt at vælge kondom. Hvor små er de mindst, og hvor store er de største? Jeg har prøvet de kondomer, min pik fik nærmest en form, som en vaffel/ isvaffel vendt up. stor pik kondom str

Stor pik kondom str - der

Kommentar skrevet af Anonym den   hvad er gennemsnits diameteren for en penis, både i stiv og slap tilstand? Hvor små er de mindst, og hvor store er de største? Sundhedsplejesken bemærkede dog ikke noget, da hun var der sidst. Jeg vurderede alle andre, og fandt frem til alt det, der siges at kunne give et vink. Det fortæller nyhedsmediet abc. Det er deprimerende, sådan har jeg nu levet i 20 år, og nu vil jeg have gjort noget ved det.

Stor pik kondom str - Tube

De vil have et tal, der er sikkert og uimodsigeligt. Nej - den er som den er, og det er ikke tykkelsen, det kommer an på når man skal have sex med en anden: Men kender du egentlig din størrelse, når du shopper kondom? Selvom kæresten fortæller dig, at din pik er meget større end hendes eks', “medium kondomer” passer til centimeter, og “store kondomer” passer til. De allerfleste mænd køber et standard størrelse kondom i supermarkedet, Hvis omkredsen er større end 13 skal du bruge store kondomer. Mange store drenge og unge mænd har formodentlig læst utallige af .. Hej, jeg er en fyr på 28 der har et spørgsmål ang. pik størrelse. Jeg har skrevet mere om kondomstørrelser her: “Bruger du den rette størrelse kondom”.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *